La Pera ’11-12: L’Hort (Febrer ’12)

El febrer vam sembrar faves i pèsols. També vam arrencar males herbes i regar amb la mànega (l’ hort i els arbres del bosquet). Vam observar que encara que el paper posés que les cols i els bròquils ja s’havien d’ arrencar al febrer, encara no eren prou grans com per arrencar-les. No vam recollir res, perquè a l’ hivern encara no s’ha de fer.

Jaume 6è

Aquest article ha estat publicat en 2011-2012, CEIP Pedra Blanca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>