MIC 2011

Del dia 20 al 24 d’abril va tindre lloc a la Costa Brava el torneig de futbol “Mic-11” (Mediterranean Internacional Cup) amb una gran inauguració a l’estadi de Palamós.
Hi van participar més de 200 equips en les categories Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil, entre ells equips tant coneguts com el F.C.Barcelona, Atlètic de Madrid, Reial Madrid, Manchester United, Liverpool, Selecció del Brasil, etc.
De les Terres de l’Ebre es van presentar dos equips en la categoria Aleví, la Selecció de l’Ebre i la Vegueria de l’Ebre, formats per jugadors d’equips de les comarques del Baix Ebre, Ribera d’Ebre, Terra Alta i Montsià.
Del Gandesa FC hi vam anar: Enric Domínguez, Òscar Riba i Arnau Escarihuela. Durant el torneig vam estar allotjats a l’hotel Estartit Confort.
Nosaltres jugàvem a la Selecció de l’Ebre i ens vam enfrontar en fase de classificació als equips Los Angeles Samba (E.U.A), Mataró i Rotherham United FC. Vam perdre contra els dos primers i vam guanyar al tercer.
En la fase de consolació ens vam enfrontar al Shelbourne FC (Irlanda) i al Nakid Internacional FA (Libano), perdent el primer i guanyant el segon.
Va ser una experiència molt positiva i inoblidable en la que vam poder jugar a futbol, fer molts amics i veure equips de tot el món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà