Pla Català de l’Esport a l’escola

Patinatge

0

Els nostres patinadors i patinadores el dia  4 de maig van participar en una jornada de patinatge organitzada al poliesportiu d’Alguaire.

Aquí els teniu en acció!!

Enhorabona a tots i totes!!!

 

Campionat interprovincial d’arts marcials

0

Alguns dels nostres esportistes van participar en el campionat interprovincial d’arts marcials celebrat a Alfarràs. Felicitats campions!!!

Exàmens de karate

0

Aquí podeu veure fotos dels esportistes que van aconseguir el cinturó blanc/groc de karate. Enhorabona a tots ells i elles!

Exhibició karate cicle mitjà i cicle superior

0

Aquí teniu el video de l’exhibició de karate que van fer els alumnes de cicle mitjà i cicle superior a l’INEFC Lleida. Enhorabona a tots els esportistes, ho vau fer genial!

Exhibició karate cicle inicial

0

Aquí teniu el video de l’exhibició de karate que van fer els alumnes de cicle inicial a l’INEFC Lleida. Enhorabona esportistes! Ho vau fer súper bé!

Fotos exhibició patinatge

0

Fotos grup trobada arts marcials

0

Video taekwondo

0

Ja heu vist les fotos… Ara podeu veure el video!

L’Associació esportiva escolar ja té logo!

0

L’alumnat de Cicle Superior de la ZER ha fet propostes de logos per a l’Associació Esportiva Escolar ZER Alt Segrià. El logo guanyador que ens representarà a partir d’ara ha estat el del Liang Chen de l’escola Blanca de Villalonga.

L’AEE ZER Alt Segrià als JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

0

Dissabte passat l’associació esportiva va participar en la I Trobada d’Arts Marcials que va tenir lloc a l’INEFC-Lleida.

Els nostres esportistes ho van fer genial. Enhorabona a tots ells i elles!

Go to Top