Educació Física

Els jocs en el món de l’Alícia

0

Ja teniu aquí el vídeo resum de les jornades “Els jocs en el món de l’Alícia” celebrades els dies 13, 14 i 15 de maig a les tres escoles de la ZER. Esperem que us agradi!

Visita d’un exjugador de futbol americà…

0

Ahir ens va visitar l’Àlex de la Torre (pare del Jean-Luc). L’Àlex va ser jugador de futbol americà als Isards de Lleida. Aprofitant que nosaltres hem treballat el flag football  a classe, va venir a ensenyar-nos l’equip necessari per jugar a futbol americà: casc, cuirassa, proteccions, pilota, samarreta,… També ens va explicar curiositats que no sabíem i li vam poder fer preguntes. Ens ho vam passar molt bé i vam aprendre molt. Gràcies Àlex!!!

 

Pròximament als millors cinemes…

0

Flag football

0

Aquí teniu el vídeo explicatiu de flag football que vam veure a classe.

 

Dansa contemporània

0

L’alumnat d’educació primària de l’escola Blanca de Villalonga us presentem la coreografia de dansa contemporània amb música d’Isaac Albéniz que hem treballat dins el projecte El Modernisme.

Dansa contemporània

0

L’alumnat d’educació primària de l’escola Vilanova de Segrià us presentem la coreografia de dansa contemporània amb música d’Isaac Albéniz que hem treballat dins el projecte El Modernisme.

Dansa contemporània

0

L’alumnat d’educació primària de l’escola El Roser us presentem la coreografia de dansa contemporània amb música d’Isaac Albéniz que hem treballat dins el projecte El Modernisme.

Flashmob Michael Jackson-XXI Trobada ZER Alt Segrià

0

Campionat interprovincial d’arts marcials

0

Alguns dels nostres esportistes van participar en el campionat interprovincial d’arts marcials celebrat a Alfarràs. Felicitats campions!!!

Exàmens de karate

0

Aquí podeu veure fotos dels esportistes que van aconseguir el cinturó blanc/groc de karate. Enhorabona a tots ells i elles!

Go to Top