Interiorització dels rols

Una de les activitats a destacar en relació a la implementació del treball cooperatiu fa referència  a la interiorització dels rols i les funcions corresponents: “Poti poti de funcions” / “Cada ovella …” Els alumnes han hagut de classificar un seguit de funcions sota els quatre rols del seu equip cooperatiu – coordinador, gestor, secretari i portaveu – i, després de fer la classificació, decidir quines qualitats requereix cada rol i quin membre de l’equip té el millor perfil per desenvolupar-lo.

2017-06-30_113050

Un cop definits els rols, els hem demanat que decideixin les normes de funcionament de  l’equip. El procediment ha consistit  en proposar tres normes de treball per equip, debatre-les en grup classe i arribar per consens a les sis  normes de treball comunes que definiran el marc general de treball del projecte.

2017-06-30_113355

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *