Escola Cervantes: Equip de mestres de 4t, 5è i 6è

L’equip de mestres de 4t, 5è i 6è col·labora en la implementació  del projecte com circula la sang? a 5è de primària. L’equip està format per sis mestres.

Des de fa uns anys, el centre du a terme un projecte d’investigació científica cada curs. Aquests projectes estan dirigits pels tutors de cada classe i són compartits amb tot el claustre de mestres. Aquesta pràctica és molt enriquidora per a tots. Per fer el disseny, l’implementació i el seguiment del projecte disposem sempre que sigui necessari d’una de les dues reunions setmanals de cicle que el centre té programades a tots els cursos.

El dubte que se’ns planteja és si la investigació que fem és un projecte.

Partim d’una pregunta investigable, i seguint una metodologia científica anem buscant respostes. d’investigacions científiques i intentem desenvolupar-les com a projectes, fet que ens genera dubtes i neguits.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *