Escola Cervantes. Equip de Cicle 1r, 2n i 3r

Les mestres del Cicle Inicial de l’escola Cervantes estem col·laborant en el projecte que s’està duent a terme a la classe de 1r titulat “Com és que ens cauen les dents?”. Aquest equip docent està format per sis mestres.  D’una manera o altra, tots hem treballat o ens hem format per treballar per projectes. En claustre hem llegit articles, contestat una enquesta i debatut sobre què significa el treball per projectes.  Malgrat tot, tenim dubtes i neguits sobre si realment se’n pot dir projecte del que estem fent. Per això seguim reflexionant conjuntament a partir de la nostra pràctica diària, amb la voluntat d’anar clarificant les idees i consensuant  metodologies amb la intenció de fer una línia d’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *