Institut Miquel Martí i Pol

En el nostre centre, l’institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter, anem entrant al que és el treball per projectes. Tenim activitats concretes que poden encabir-se en aquest tipus d’activitat i metodologia, però encara ens queda molt recorregut . Per aquest motiu, ens hem apuntat a la Xarxa de CB.

El nostre punt de partida és una activitat que es fa a 1r d’ESO i que ja té la intenció de ser global i transversal. Es tracta de treballar durant una setmana el tema de l’alimentació i la salut des de totes les matèries i acabar amb una activitat grupal i cohesiva d’una manera saludable i festiva.  Hi ha programades algunes intervencions externes i alguna sortida que han estat molt motivadores.

A partir de les inquietuds que ha generat aquesta activitat en els nostres alumnes, es dissenyarà un projecte per ser implementat a 2n d’ESO. Aquest contemplarà totes les dimensions que engloba aquesta metodologia (pregunta inicial, gestió de l’aula,  implementació, rúbriques, producte final, etc.).

S’ha creat  una comissió formada per 11 professores de diferents àmbits amb l’objectiu de dissenyar el projecte.

Dins de l’espai de les reunions aprofitem per parlar i debatre aspectes relacionats amb el treball per CB que ens generen dubtes o desconeixement i, alhora, per anar dibuixant la nostra proposta i procés d’implementació.

foto grup impulsor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *