LA MESURA 2

Aquesta entrada, l’hem separat de l’anterior (o posterior, depèn de l’ordre) no perquè hagi estat en dies diferents si no per fer evident dos aspectes que per nosaltres són importants i els hi volem donar entitat pròpia.

En l’entrada “la mesura1”, volem destacar el fet de la conversa sobre mesures, d’instruments de mesura, de com les situem respecte a nosaltres i com podem trobar una mitjana. En canvi, en aquesta segona entrada destaquem el fet de projectar aquestes mesures per crear una maqueta/dibuix a tamany real que ens permetrà la comparació directa amb nosaltres.

Ara que ja sabem la mida mitjana d’un lèmur, busquem una foto d’un Lèmur i la projectem a la pantalla fins arriba a l’alçada del Lèmur (hi tenim enganxat el regle que ens ha ajudat a trobar la mitjana), després repesem la silueta i la retallem. L’enganxem a una paret de la classe, cada un de nosaltres vol saber quina és la diferència de l’alçada entre el Lèmur i nosaltres, per tant, ens comencem a mesurar, ho fem com quan anem el pediatre, posem els peus que toquin a la paret utilitzem un llibre per posar la marca del retolador i posem el nostre nom.

DSC04739_opt DSC04748_opt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *