Els primers passos

El primer que hem fet ha estat cercar més  informació sobre què eren els edificis intel·ligents i què era una ‘smart city’. Hem trobat dos reportatges de l’Info-K que ens han ajudat força, al mateix temps hem llegit alguns articles que parlaven del tema.

Per grups hem parlat de la informació obtinguda i hem definit ‘smart city’. Després de la posada en comú ja teniem emmarcat el concepte.

El següent pas era conèixer els serveis municipals d’una ciutat per després veure quines millores proposaríem. Ho hem treballat per grup i després ho hem posat en comú.

D’aquest treball ha sortit tot un llistat de propostes, i fins i tot hem classificat els serveis.

Una de les primeres idees que ha sortit és demanar informació a l’Ajuntament de l’Hospitalet per saber com estaven treballant en aquest tema i poder fer propostes (Pertinença  al barri i la ciutat, concepte de municipalitat, ciutadania i participació ciutadana)

Hem buscat a la web de l’ajuntament aquells departaments que hem cregut que podien estar relacionats amb el tema, i els hem enviat un mail.

Mentre esperàvem resposta no hem parat quiets i estem treballant l’evolució de les ciutats. De moment, hem vist els avanços (per mitja de làmines, escrits i vídeos ) que ha aportat la cultura romana al desenvolupament de les ciutats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *