Concurs de dibuix a Ikea

Com cada  any Ikea engega la campanya " El poder de l'Educació" es tracta d'una iniciativa que porten realitzant des de fa 12 anys, a través de la qual la Fundació Ikea col·laborà en projectes d'educació d'UNICEF i Save the Children durant el periode nadalenc. Aquesta campanya durarà del 9 de novembre al 9 de gener.

Aqui us adjuntem tota la documentació de la campanya. Us animem a participar.

ikea1 001

La Castanyada

El dia 31 d’octubre la nostra escola va celebrar la Castanyada. Al llarg de tot el dia els alumnes van gaudir de la festa fent diverses activitats. El que mes va engrescar els nostres alumnes van ser els apadrinaments que van fer els grans amb els petits, les danses i sobretot a la tarda celebrar la castanyada amb les castanyeres i menjant castanyes.

Si voleu veure fotos d’aquesta festa seguiu els següent enllaç.

Pla de Consum de Fruita. Curs 2014-2015.

Com ja sabeu cada any el Departament organitza a les escoles El Pla de consum de Fruita. Com cada any nosaltres hem volgut participar.

Us informen que la nostra sol·licitud ha estat acceptada i que cap a finals del mes de Novembre a l’escola ens arribaran mandarines, raïm i poma Golden. Perquè els nens esmorzin fruita al llarg d'aquella setmana.

fruites tardor

 

Concert de Santa Cecília.

Un any més, s’acosta la festivitat de Santa Cecília, patrona de la Música, i la volem celebrar a l’escola amb un concert per a tots els alumnes.

Per aquesta raó tots i totes les mares, pares i/o familiars d’alumnes amb coneixements musicals , esteu convidats a participar al concert a l’escola; qualsevol instrument serà benvingut.

Només caldrà que els que us animeu a participar, us poseu en contacte amb la Judit, la mestra especialista de música de l’escola, el més aviat possible.

El concert tindrà lloc el divendres 21 de novembre, al gimnàs de l’escola, a partir de les 15 h. El repertori serà flexible, prioritzant les peces conegudes pels alumnes, adaptant-les a tots els nivells musicals.

Hem anat al Cosmo Caixa

HEM ANAT AL COSMO CAIXA!

El dia 23 d’octubre, les girafes i els guepards de P5 vam anar d’excursió a Barcelona, al Cosmo caixa!

Al matí hem fet una visita lliure a l’exposició i hem vist el bosc inundat i uns aquaris amb peixos i animals molt curiosos. També hem tocat un bloc de gel molt gran, quin fred! Hem recorregut tota la sala i hem pogut jugar amb uns elements amb electricitat que, a l’acostar-hi la mà, la llum es movia.
També hem realitzat el taller “Toca, toca”, on hem pogut conèixer i tocar animals tan sorprenents com la granota, el milpeus, un ratolí, una estrella de mar,un eriçó de mar, un cagarro de mar, un cargol africà i… una serp! Sí, sí, com ho esteu llegint! Hem pogut tocar una serp de debò, tot i que al principi temíem una mica, a poc a poc ens hem envalentit  i tots hem pogut acariciar la seva pell freda!

Hem après molt i ens ho hem passat d’allò més bé!. Si voleu veure més cliqueu el següent enllaç.

Sortida Can Pou Cicle Mitjà

SORTIDA DE TOT EL DIA A CAN POU

Els nens i nenes de Cicle Mitjà vam anar el dia 15 d’octubre a Can Pou. Vam passejar pel bosc i vam observar els colors del bosc a la tardor i els bolets que neixen al terra.

A més a més, vam poder observar alguns animals de la granja.

També vam realitzar tallers: Els nens i nenes de tercer vam fer un marc de fotos amb les fulles de tardor que vam agafar i els de quart vam fer una espelma.

Si voleu veure com ens ho vam passar cliqueu l'enllaç.