EL JAN HA ESTAT EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

El passat divendres 15 de juny de 2018 van venir a la classe dels diables la família del Jan (els seus pares, la seva iaia Dolo i la seva germana petita). El Jan li encanten els animals, per això vam començar l’activitat explicant el conte: D’animals gegants salvatges. Després vam pintar unes màscares molt maques de girafes, lleons i elefants. I per últim, vam ballar cançons amb les màscares!!!

Ens ho vam passar molt bé!!!!

Aquí teniu més fotografies: PROTAGONISTA JAN

EL BIEL HA ESTAT EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

El Biel ha estat el protagonista de la classe dels diables. El dijous va venir a l’aula la seva família i vam fer tres activitats molt divertides:

  • Vam fer un experiment amb llet i colorants de colors.
  • Després, vam gravar cançons amb la ràdio, vam parlar del que nosaltres voliem i finalment ho vam poder escoltar.
  • I per últim, en una ampolla de plàstic, vam posar: diferents elements del mar i aigua amb colorant blau. Vam fer el nostre propi fons marí!!!Ens ho hem passat molt bé!!!

Aquí teniu l’enllaç de les fotografies: PROTAGONISTA BIEL

EL KEVIN ÉS EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

El Kevin ha estat el darrer protagonista de la classe dels diables. Ens ha explicat historietes de quan ell era petit, de la seva família i del que més li agrada.

El divendres vam jugar tots junts i li vam fer un fort aplaudiment per tot el que ens havia explicat durant la setmana!!!

FOTOGRAFIES: PROTAGONISTA KEVIN

EL JOAN ÉS EL PROTAGONISTA DE LA SETMANA

La setmana passada va venir a la classe la família del Joan: la mare, el seu cosí, Aleix i les seves àvies. Vam fer una activitat relacionada amb el món de les abelles. A partir de la titella de l’ Abella Reina, vam poder observar i participar en el procés de la fabricació de la mel. Al acabar l’activitat, vam poder tastar la mel i vam ballar una cançó.

Va ser molt divertit i ho podreu veure a les fotografies!!!

FOTOGRAFIES: PROTAGONISTA JOAN