TARDES D’EXPERIMENTACIÓ

Una tarda a la setmana fem experiments amb mig grup i amb l’altre mig grup anglès. Anirem realitzant les sessions cada 15 dies.  De moment hem fet ja alguns experiments amb diferents materials.

-Amb tubs i bales i amb cargols i femelles (P4A i B):

https://photos.app.goo.gl/gVJdnYf0cEfLUv4J3

-Amb imans (P4B):

https://photos.app.goo.gl/gVJdnYf0cEfLUv4J3

-Plantem (P4A) :

https://photos.app.goo.gl/c69Ey24U5e5OuPls2

 

RACONS

Molts dies després del pati fem “Racons”. Aquestes sessions les dediquem a treballar continguts relacionats amb la Llengua i les Matemàtiques. Treballem el nom i el cognom, confegim paraules amb lletres, juguem a jocs de taula que potencien el treball cooperatiu, juguem a jocs de lògica, de seriacions, d’orientació visuoespacial….; així com jocs tradicionals de taula (joc de l’oca, dòmino, memory, trencaclosques…). Els vostres fills i filles gaudeixen molt d’aquests jocs i aprenen mentre juguen.

Fotos aquí:

https://photos.app.goo.gl/WFIKfx5nvYJbg3sG2

ESPAI DELS METGES

Aquesta setmana, degut a l’interès d’alguns nens i nenes, hem ampliat l’espai dels metges posant fotos i radiografies de diferents parts del cos, uns quants llibres del cos humà, més material per poder jugar a fer de metges i metgesses, infermers i infermeres, i també ens han deixat un esquelet on hem posat etiquetes amb els noms de diferents ossos.

Ha estat tot un éxit i, en tractar-se d’una novetat, hi ha hagut overbooking. Els hem donat l’oportunitat d’escriure el seu nom i el càrrec que ocupaven en una etiqueta, com els professionals, i així aprofitem per treballar la lectoescriptura.

Podeu veure les fotos aquí. N’hi ha que són molt divertides!!