Els dofins, la conferència de l’Abril M.

Ahir vam gaudir de la darrera conferència d’aquest curs a la classe de La Porta del Passat. L’Abril Martínez ens va explicar un munt de coses sobre Els dofins. Es va preparar una cartolina amb fotos per il·lustrar les seves explicacions sobre aquests simpàtics animals. Va explicar algunes coses ben curioses. Sabíeu que mengen 20 quilos de peixos o calamars ? I que el seu pitjor enemic és l’ésser humà, ja que els plàstic que es llencen als oceans poden fer que es morin?  Això ens ha donat peu a parlar de la necessitat de tenir cura dels mars i oceans, comentant algunes notícies que havíem escoltat o havíem vist a la televisió. La veritat és que són animals dels quals sabem força coses i ha estat un moment de reflexions i aportacions molt interessants.

Felicitats Abril, has fet una bona feina !

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *