Conferències de l’Eva i l’Hector

Ja sabeu que la mestra de la classe dels viatgers del temps està una mica despistada en pujar les fotografies de les nostres conferències al bloc. Avui penja les fotos de les conferències de l’Eva i de l’Hector que vam fer fa moooooltes setmanes!

L’Eva va fer la conferència sobre les trenes i aquell dia vam rebre la visita dels companys i companyes de P5 que van venir a descobrir què és això de les conferències. Ens va explicar moltes coses com per exemple quin tipus de trenes hi ha, la seva història i ens va ensenyar també com es poden fer. Ho vam poder provar i ens ho vam passar genial!!

Eva, vas ser molt bona conferenciant. Felicitats!!

Ú

L’Hector va fer la conferència sobre els elefants. Va portar uns pòsters amb moltes imatges per explicar-nos moltes coses sobre aquests animals tan grans i que viuen tan lluny de nosaltres. Mireu que atents estàvem a les seves explicacions!!

Hector, ho vas fer genial!

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *