Conferències de l’Eric C i la Vega

A la classe dels viatgers dels temps ens agraden molt els animals. Aquestes dues conferències que presentem ara són sobre animals.  L’Eric va fer la seva conferència sobre els ossos panda i la Vega sobre els lleopards. Com veieu estem atents a tot el que ens expliquen a partir d’unes presentacions molt divertides.

L’Eric va fer la conferència sobre els ossos panda i ens va explicar que quan neixen són de color rosa!! Al final de tota l’explicació ens va passar uns vídeos que ens van fer riure molt ja que vam veure com corrien i ens va fer molta gràcia.

Eric, felicitats! 🙂

 

La Vega va fer la conferència sobre els lleopards. Ens va explicar moltes coses sobre aquests animals i també ens va fer alguna pregunta per fer-nos participar i pensar una mica. ah! La Vega buscant per internet fotografies va descobrir una d’un lleopard que la tenim igual a la classe. Quina bona observació!

Vega, ho vas fer molt bé! 🙂

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *