Les conferències de l’Unai i l’Eric

Aquestes darreres setmanes hem pogut gaudir de dues conferències força interessants a la classe de La Porta del Passat. L’Unai ens va parlar de l’univers LEGO i l’Eric ens va explicar un munt de coses sobre Els autobusos.

L’Unai, amb l’ajuda de les imatges d’una presentació en Power Point, ens va parlar de la història dels Lego. Hi ha un munt de possibilitats de construcció amb aquestes peces, i no només per nens. De fet ens va impactar molt veure una reproducció del Coliseu i sobretot un cotxe fet amb peces de Lego que es podia conduir. Això ens va donar molt de pensar, sobre com devia tenir el motor i quina velocitat deuria tenir aquest model… Increïble!!!!

Sabeu que hi ha parc temàtics de Lego? Doncs, sí. El pare de l’Unai ens va explicar que les imatges eren del Parc de Munich, però que hi ha un a Londres i un altre a Dinamarca. A més d’un li agradaria poder anar, oi que sí!

Has fet una bona feina, Unai. Felicitats !!!

Divendres passat, l’Eric LL. ens va explicar que els primers autobusos es deien omnibus i eren de fusta, amb les rodes del darrera més gran que les del davant, com les carrosses. Els autobusos han anat canviant amb el temps i fins i tot ens va mostrar imatges de com es pensen que seran en el futur.

Sabíeu que a la Xina hi ha un autobús que passa per sobre dels cotxes? A la presentació que ens va mostrar l’Eric van poder veure la imatge. Realment impactant !!!

També ens va portar un autobús articulat com els que podem veure per Barcelona. I ens va fer pensar durant una bona estona amb “l’enigma de la direcció de l’autobús”.

Felicitats, Eric! Has fet una bona conferència!

 

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *