Els gats

Aquest dijous el Pau de la classe dels viatgers del temps va fer la conferència sobre els gats i va portar la seva gata Luna perquè la poguéssim conèixer. La Luna també va opinar fent “miaaaau” en la valoració final de la conferència. Estava tranquil·la i contenta, i és que el Pau va fer una molt bona conferència.

Va preparar unes diapositives per explicar-nos què menjaven els gats, com saltaven (salten ben amunt!! fins a 3 metres!!) , on es rascaven les ungles, i a més a més va portar la llibreta de vacunes, sorra i menjar perquè ho poguéssim tocar i olorar.

 

Moltíssimes felicitats Pau, ho vas fer moooolt bé!!! 🙂

 

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *