Les conferències de l’Alejandra i el Iago

A la classe dels viatgers del temps vam acabar el primer trimestre amb la conferència sobre les papallones de l’Alejandra i hem començat aquest segon trimestre amb la conferència del nostre company Iago, els hot wheels.

Les papallones

L’ Alejandra va portar una presentació de diapositives on ens va explicar moltes coses sobre les papallones; com neixen, s’aparellen i posen els ous. Va posar-hi moltes fotos i ho va explicar tot de memòria!

Per entendre millor la metamorfosi, els canvis que produeix al llarg de la seva vida, ens ho va ensenyar i explicar amb una manualitat feta per ella. Vam poder veure molt clar les diferents fases; quan pon l’ou, quan és una larva i quan ja és una papallona adulta.

Moltes felicitats per la teva conferència, ho vas fer genial!

Els hot wheels

Aquesta ha estat la primera conferència de l’any, la del Iago. El Iago ha portat a la classe molts cotxes hot wheels, i ens ha explicat que n’hi ha de molts tipus. Fins i tot hi ha cotxes que es basen en  dibuixos com angry birds, i n’hi ha d’altres que canvien de color quan es mullen!

Ens ha ensenyat i explicat que hi ha diferents circuits i ho ha portat fotografiat perquè ho poguéssim veure. Ho ha explicat molt bé, i després alguns dels companys i companyes han fet aportacions ja que també tenen aquesta joguina.

Cadascú ens hem endut un dibuix per pintar d’un d’aquests cotxes tan ràpids!

Iago, ho has fet molt bé! 🙂

 

Aquest article ha estat publicat en Conferencies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *