GRÀCIES, GRÀCIES, MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Gràcies per tantes abraçades, rialles i petons.

Per les vostres corredisses dins l’aula. Per les vostres entremaliadures i els somriures trapelles. Per la vostra bondat, ingenuïtat, alegria i espontaneïtat.

Gràcies per les vostres mirades embadalides en escoltar els contes que us hem explicat i les cançons que us hem cantat. Pels jocs compartits i pels reptes que hem realitzat.

Amb vosaltres hem après que l’objectiu principal de l’escola és treballar per aconseguir la vostra felicitat. Per això, heu de sentir que l’escola és casa vostra, que és un lloc on us sentiu respectats, contents, segurs, estimats… perquè només si us sentiu així, estareu motivats per aprendre!

Mares i pares, gràcies per haver-nos permès compartir, aquesta meravellosa, però difícil tasca d’educar els vostres fills/es.

Gràcies per la vostra col·laboració, per construir un camí junts, per posar-ho fàcil, per respectar la nostra feina i per caminar plegats.

Gràcies per aquest curs i totes les experiències viscudes.

Sempre vostres: Chantal, Laida i Anna!

ELS PROTAGONISTES D’E.I.3

Hola famílies!

A continuació us enllacem les fotografies de la “caixa del protagonista”. Aquesta activitat ha estat molt motivadora i als alumnes els encantava explicar les coses que tenien dins la caixa a la resta de companys/es. Ha sigut una gran activitat per treballar l’expressió oral.

Aprofitem per agrair-vos la vostra col·laboració!

Fotos E.I.3 A i fotos E.I.3 B