Les activitats del primer trimestre

Aquí teniu una mostra de les diferents activitats que hem anat fent al llarg d’aquest primer trimestre, tan en els racons com en les sessions en mig grup.

Us recomanem mirar les fotos amb els vostres fills i filles així us aniran explicant el que hem fet! Algunes de les activitats estan reflectides en els treballs que us han portat a casa o a la llibreta. Desitgem que gaudiu molt d’aquest moment amb ells i elles.Són molt trempats i trempades!!

Per veure les fotos cliqueu aquí!

Els tallers de Ei5

Hola!!

Aquest primer trimestre hem realitzat tres tallers:

  • Taller d’art: la primera sessió la vam dedicar a preparar la decoració de tardor. En la segona, vàrem conèixer l’obra del pintor Kandinsky i vam reproduir una de les seves obres “Els cercles concèntrics” i en l’última sessió vam pintar la carpeta dels treballs de manera cooperativa amb elements de les pintures de Kandinsky. Ens va quedar super bé!!

Podeu veure les fotos aquí.

  • Taller de consciència fonològica i pdi (pissarra digital interactiva): L’objectiu del taller era crear un joc amb la pissarra digital on havíem de fer parelles de paraules amb rima. Com veureu a les fotos, vam introduir el treball de rodolins a partir de dos contes i un joc de parelles i després entre tots, ens vam inventar els rodolins amb alguns dels nostres noms i vam preparar el joc. Ens agrada molt jugar-hi!!

Podeu veure les fotos aquí.

  • Taller d’experimentació: la Hipàtia ens ha preparat tres reptes per resoldre. Hem fet hipòtesis i finalment la comprovació.  A la llibreta hi trobareu el procediment. Ja som uns autèntics científics!

Podeu veure les fotos aquí.

EL TIÓ HA ARRIBAT A L’ESCOLA!

Aquest matí, quan hem arribat a la classe, ens hem trobat una carta amb una foto del tió. L’hem llegit: era el tió que ens ha escrit una nota per explicar-nos que s’havia perdut i no podia arribar a l’escola; que tenia molta fred i molta gana, i que ens havia deixat unes pistes per tal que l’anéssim a buscar.

Ens hem posat les jaquetes i hem anat pel poble a buscar pistes i, després d’una estona de caminar i d’estar ben atents… l’hem trobat!

L’hem portat al nostre barracó, al costat de l’arbre de nadal. Penseu a portar-li una manta per abrigar-lo bé! Aquest matí ja li hem donat un bocí del nostre esmorzar i… a la tarda ja s’ho havia menjat tot, tenia molta gana!

Si ens voleu veure anant a buscar el tió, cliqueu aquí.

LES POMES I LA POMERA.

Hem anat d’excursió a les pomeres, ens han ensenyat una màquina per pelar pomes, n’hem menjat, hem dibuixat una pomera, hem vist la poma per dins: les cambres i les llavors, hem mesurat el tronc d’una pomera i hem representat al pati estirats al terra la seva alçada, hem plantat llavors…

Trobareu més fotos aquí

JA TENIM EL CALENDARI D’ADVENT!

Avui ha començat el mes de desembre i, per tant, hem començat el calendari d’advent.

A dins del primer mtjó hi hem trobat una xocolatina i un missatge amb una prova que havíem de fer. L’hem llegit i ens demanava que ens féssim una abraçada conjunta tota la classe! Cada dia mirarem dins del mitjó que toca a veure què hi trobem!

 

EXCURSIÓ A LA GRANJA: MAS BES

Els nens i nenes d’E.I.3 hem anat d’excursió a la granja. Hem vist ponis, burros, conills, gallines, vaques, porcs, oques, vedells, …

Hem vist com és una granja, quina feina fan, com munyen les vaques, tractors…

I a més a més, hem tingut la sort de veure el part d’una vaca en directe. Ha estat una experiència inexplicable.

Si voleu veure les fotos, cliqueu aquí!