FEM TALLERS…

Cada dijous a la tarda, dividim les dues classes d’Ei5 en tres grups, cada grup fa un taller diferent, i serà rotatiu de manera que tots els alumnes faran tots tres tallers. Comptem per fer-ho amb les dues tutores i amb l’ajuda de la nostra científica la Hipàtia.

En el taller de jocs de taula, la Dolors ens ensenya a jugar al dòmino, primer fem dos equips i fem diverses partides, al terra, amb un dòmino gegant així practiquem els que ja en sabem una miqueta i n’aprenem els que no hi hem jugat mai. Tot seguit amb grups de tres juguem a les taules amb dòminos d’animals, d’esports, de fruites etc…

Podeu veure com juguem clicant aquí

FEM TALLERS…

En el taller d’experimentació,  es tracta d’ aprofitar  que a la  tardor els boscos estan plens de pinyes, amb la Hipàtia hem fet un experiment! La Hipàtia ens ha preguntat què passaria si fiquem les pinyes a dins d’un recipient amb aigua, i hem començat a formular hipòtesis. Com a bons científics que som, també ho hem comprovat!

Si voleu saber què ha passat… Podeu realitzar aquest experiment a casa amb el vostre fill/a, ara ja són uns petits-grans científics i us poden ensenyar moltes coses!!

Si voleu veure com ho fem cliqueu aquí

 

FEM TALLERS…

 

En el taller d’art dut a terme per la Beth es tracta de  Visualitzar el quadre de Paul Klee “Ballant per por”, on relacionem els sentiments, l’art i la geometria.

Cada alumne/a reprodueix el seu quadre, dibuixant i retallant formes geomètriques  i acaben de  completar la figura humana.
Podeu veure com ho fem clicant aquí

Els castanyers i castanyeres d’Ei4

Hola famílies!!

Aquest passat dimecres 31 d’octubre, tot i el dia passat per aigua… vam celebrar el dia de la castanyada! Va ser un dia molt divertit. Vam començar amb un conte de la castanyera tots junts i gaudint de les nostres disfresses. Tot seguit vam fer titelles de castanyeres i la nostra paperina per poder menjar les castanyes… Van quedar uns treballs maquíssims!

A la tarda van venir els padrins i les padrines a la classe per ajudar-nos a pelar castanyes i menjar-les amb ells. No ho vam poder fer tots junts al pati però no ens va faltar res: música, castanyes, joc… Un dia rodó!

Si voleu veure totes les fotos…cliqueu aquí!

EXCURSIÓ A BANYOLES

Els alumnes d’E.I.4 hem anat d’excursió a les Estunes de Banyoles. És el bosc on viuen les fades de tardor. Allà, tot i que no les hem pogut veure perquè no els agrada gens la llum del sol, hem pogut entrar dins les seves coves. Eren estretes, fosques, i plenes de forats… Ha sigut una experiència genial. Tot el bosc estava ple de purpurina de les seves ales! Una passada!!!

L’Eugeni ens ha explicat coses de les fades, de les estunes i del bosc. I hem decorat el bosc amb una barreja d’aigua i farina amb aglans, fulles, pals…

Més tard ens ha vingut a buscar el tren pinxo i hem anat a fer una volta per Banyoles, tot cantant cançons!

Mireu que bé ens ho hem passat!

Aprofitem per donar les gràcies a les mames acompanyants!!!