Projecte: “EL MAR I LA SEVA CONTAMINACIÓ”

ENS ADONEM DELS RESIDUS PLÀSTICS QUE GENEREM!

Els pesem i els mesurem per ser-ne més conscients….

Què podem fer nosaltres per reduir tots aquests residus?

Vam portar unes bosses plenes de plàstic que vam generar durant el cap de setmana.

Després de portar les bosses de plàstic les vam pesar amb el dinamòmetre.

A l’endemà el dematí vam anar a la pista: primer vam fer una fila amb tots els residus del grup cooperatiu i vam mesurar la seva longitud. Quan tots els grups van acabar, vam mesurar tota la filera de plàstics amb cintes mètriques.

PRIMERA TERTÚLIA LITERÀRIA A CAN ROSCADA.

Avui  20 de febrer , els alumnes de 3r B hem anat a Can Roscada per tal de participar en la nostra primera  primera tertúlia literària.

El Llibre que hem llegit a classe es titula ” El mur”. És un conte que ajuda al petits a reflexionar sobre la convivència a través de la història d’uns elefants.

És un llibre fàcil de llegir que ha agradat molt tant pel seu contingut com per les seves imatges.

 

FEM UN TREBALL SOBRE RESIDUS.

Dins el projecte interdisciplinari del segon trimestre  que tracta sobre el mar i la seva contaminació, i després de treballar un article titulat:”Sopa de plàstic” hem fet un treball a l’escola sobre els residus.

Cada nen o nena s’ha emportat  cap a casa una bossa d’escombraries i ha recollit tots els residus de plàstic que ha generat la seva família durant el cap de setmana.

Un cop fet això primer  hem pesat les bosses amb uns dinamòmetres i després hem baixat al pati per fer  dues llargues fileres posant un residu rera altre.

Finalment hem fet una gràfica per il·lustrar tot aquest treball.

 

        

   

 

 

Ens ha visitat la Raquel una antiga alumna de l’escola.

Durant les tardes de la setmana del 22 de gener ens ha vingut a ajudar la Raquel, una antiga alumna de l’escola. Ella és una estudiant de l’institut a qui li han encomanat aquesta tasca de servei a la comunitat. La veritat és que ens ha encantat conèixer-la i tenir-la a classe amb nosaltres. Ens ha ajudat molt i un dia ens va fer una activitat de plàstica pintant amb aquarel·les. Va resultar  molt divertit. Et recordarem sempre Raquel! Petonets!!

Estem de Carnaval i tot s’hi val!!

Durant la primera setmana de febrer hem seguit al peu de la lletra les consignes del nostre rei Carnestoltes: amb el pijama posat i les sabates desparellades, d’esportistes, d’habitants del mar,… La veritat és que ha estat una setmana força boja! I la Dolors, la nostra vetlladora, estava tant estupenda de Mary Poppins!!

   

Una setmana amb la Paula

Durant les tardes de la setmana del 22 de gener ens ha vingut a ajudar la Paula, una antiga alumna de l’escola. Ella és una estudiant de l’institut a qui li han encomanat aquesta tasca de servei a la comunitat. La veritat és que ens ha encantat conèixer-la i tenir-la a classe amb nosaltres. Ens ha ajudat molt i un dia ens va fer un joc de matemàtiques molt divertit. Et recordarem sempre Paula! Petonets!!