ACTUACIONS DE NADAL

Aquí teniu les actuacions que van fer els nois i noies del Verntallat. Hem d’ agrair la col·laboració dels pares que van filmar i editar aquestes pel·lícules, entre d’ altres tasques.
P3

P4

P5

Primer

Segon

Tercer

Quart

Cinquè

Sisè

Publicat dins de CELEBRACIONS | Envia un comentari

FESTA DE NADAL 2014

Bon Nadal i molt bon any nou.

Publicat dins de CELEBRACIONS | Envia un comentari

PESSEBRE I TIÓ

images

Benvolguts pares,

Us convidem a visitar el pessebre i tió del vestíbul , passadissos i menjador de l’escola, que en aquest moment fan molt de goig, guarnits amb les decoracions nadalenques que han fet els vostres fills i filles.

L’horari recomanat és:

Dijous, divendres i dilluns de: ¾ de 9 a les 9 i 10
2/4 d’1 a 2
2/4 de 5 a 5

Us recordem que el proper dimarts 23 de desembre l’escola farà jornada intensiva.
Hi haurà servei de menjador.
Els alumnes que no es quedin a dinar sortiran a la 1 del migdia i tots els altres (els de menjador i transport ) a les 3 de la tarda.
L’AMPA ofereix un servei d’acollida de pagament extra de 15 a 16:30 hores.
A partir de les 16:30 continuarà el servei d’acollida com cada dia.

Atentament
L’escola

Publicat dins de INFORMACIONS | Envia un comentari

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

CONSELL ESCOLAR

Publicat dins de INFORMACIONS | Envia un comentari

PLA d’ EMERGÈNCIA

EN CAS DE NEVADES O ONADES DE FRED

La nostra escola té un risc estacional de nevades i onades de fred i està situada en un indret aïllat que fa que, a vegades, les instruccions que es donen des dels mitjans de comunicació per les escoles situades enmig de pobles o ciutats, no puguin ser vàlides per a l’escola Verntallat perquè és molt difícil fer una evacuació a peu.

Cal tenir en compte:

Si la nevada s’ha produït a la NIT cal que els pares:
– Escoltin les informacions que RADIO-OLOT aniran retransmetent.
– Estiguin pendents de la informació meteorològica (TV3, radio…)
– S’ interessin pels serveis de transport de l’escola.
– En casos excepcionals, nevades, tempestes… que no hi hagi servei de transport, l’escola s’atendrà a les instruccions que ens arribin de les administracions locals (Ajuntament, Consell Comarcal) o del Departament d’Ensenyament.
– L’escola obrirà, segons les instruccions, si les vies de circulació estan obertes, si les persones encarregades d’obrir i de tenir cura de la mainada poden arribar-hi i si l’escola està en condicions d’admetre alumnes (calefacció, menjador..).
– S’admetrà l’entrada d’alumnes, sempre i quan hi hagi prou persones per assumir la vigilància amb suficients garanties.
-Els pares que portin els seus fills amb vehicles particulars s’han de responsabilitzar de venir a recollir-los a l’hora de sortida o bé en qualsevol moment si les condicions empitjoren.
-Cal que els pares s’assabentin si hi haurà servei de menjador i si no, venir a recollir-los a l’hora de dinar.

A) Si la nevada es produeix durant el DIA l’escola seguirà les consignes donades per protecció civil:
El transport escolar pot deixar de funcionar.
Els pares que puguin i que tinguin mitjans podran venir a recollir els seus fills a l’escola en el moment en que ho creguin oportú segons les condicions climatològiques.
Els que quedem a l’escola quedarem confinats fins que els mitjans de protecció civil ( Bombers, Mossos d’Esquadra… ) decideixin l’evacuació.

EN CAS D’AIGUATS O INUNDACIONS

La nostra escola té un risc estacional d’aiguats o d’inundacions ( tardor i primavera); es troba en una vall a uns 150 m. del riu Fluvià.

A) Si la inundació s’ha produït a la NIT, s’actuarà com en els cas de les nevades.
B) Si la inundació es produeix durant el DIA, se seguirà les següents consignes:

a) El transport escolar evacuarà, si és possible, tota l’escola i ens portarà a l’escola de la Bòbila de les Preses.

b) Els pares que puguin i que tinguin mitjans podran anar a recollir els seus fills a l’escola de la Bòbila de les Preses.
———————————————————————————————————————-

Mentre hi hagi mainada a l’escola hi haurà mestres i/o monitors i/o personal de vigilància, segons els alumnes que quedin, fins que tot l’alumnat hagi estat evacuat.

Telèfons:

Escola Verntallat………… 972 69 32 09 (mòbil escola )……681 10 60 31
Consell Comarcal: … 972 27 49 00
Ajuntament de la Vall … 972 69 02 25
Escola de la Bòbila …… 972 68 25 40

Publicat dins de INFORMACIONS | Envia un comentari

CASTANYADA 2014

Dijous vam celebrar la castanyada a l’escola, tothom s’ho va passar molt bé i volem agraïr als pares la seva col·laboració en els diferents actes de la festa.

Publicat dins de CELEBRACIONS | Envia un comentari

BENVINGUTS AL CURS 2014-2015

ninots cubs escola

Publicat dins de INFORMACIONS | Envia un comentari

ÚLTIM DIA DE CURS 20 de juny

Publicat dins de CELEBRACIONS | Envia un comentari

FESTA FI DE CURS 2014

Publicat dins de CELEBRACIONS | Envia un comentari

SORTIDA VERNTALLAT-GECA

El diumenge passat, dia 25 de maig, es van fer les dues sortides que la GECA de la Vall d’en Bas organitza pels alumnes i pares de l’escola Verntallat.
El dia era molt ennuvolat però el temps ens va deixar gaudir de les dues boniques sortides que ens havien preparat els monitors de l’entitat excursionista.

El grups de grans, quart, cinquè i sisè format per uns quaranta alumnes, més d’una vintena de pares, tres monitors i un mestre varen sortir cap a quarts de nou en cotxes des de l’escola Verntallat en direcció a Coll d’Úria. Allà es va començar a caminar cap el santuari de la Salut.
Quasi dues hores de forta pujada varen posar a prova la resistència de les cames de la mainada i sobretot d’alguns pares.
Es va esmorzar al santuari de la Salut i després es va anar cap el curiós avenc de Roca-roja. Un cop aquí es va enfilar el camí d’una emocionant baixada de tornada cap a coll d’Úria, lloc on varem arribar cap a un quart de dues.

El grup de petits, segon i tercer, format també per una seixantena de persones, entre alumnes, pares i monitors/es, varen marxar de l’escola cap a tres quarts de nou en direcció al Coll de Barcons.
Allà varen deixar els cotxes i varen començar a caminar cap a la bonica fageda de la Grevolosa i fins arribar a l’ermita de Sant Nazari, lloc on es va esmorzar.
Després d’esmorzar com que encara hi havia ganes de caminar més, es van agafar els cotxes per acostar-se cap el magnífic Salt del Roure per completar la matinal.

La Mercè, en Xavier, en Gorka, en Simó, la Laia, la Marta i l’Ester com a monitors de la Geca i la Núria i en Miquel com a mestres, van estar els acompanyants d’aquests dos grups d’unes 130 persones que varem gaudir d’una bonica matinal en indrets propers a la nostra Vall.
Cal agrair la col•laboració de tots els pares que varen ajudar a portar la mainada en cotxes i varen acompanyar els dos grups.
Esperem poder repetir-ho pel proper curs, l’èxit d’assistència ha demostrat que ganes no en falten !

Escola Verntallat, maig de 2014

Publicat dins de SORTIDES | Envia un comentari