Cloenda PCSE curs 2016-2017

Aquest dimarts dia 20 de juny ha tingut lloc, a la sala d’actes del Servei Educatiu de l’Urgell, l’acte de cloenda del Pla Comarcal de Suport a l’Educació, organitzat per Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu.

A l’acte, van assistir 140 persones. Entre el públic es trobaven els alumnes guanyadors dels diferents concursos i premis que formen part del programa del PCSE, així com l’ Il·lm. Sr. Salvador Bonjoch ( President del Consell Comarcal de l’ Urgell),Sr. Antonio Farré (Conseller Comarcal d’ Ensenyament de l’ Urgell), diferents Alcaldes i Consellers Comarcals de l’ Urgell.

Finalment, volem agrair la col·laboració de la Diputació de Lleida, que ha fet possible el desenvolupament d’aquest Programa.

1r Premi Escola Valeri Serra

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *