HOLA FAMILIES!!

Hola Families!!
Perdoneu perquè fins ara no hem pogut afegir cap entrada al nostre bloc. Però aquí us deixem un tastet  d’activitats que hem anat fent fins ara i properament afegirem la resta d’imatges. Esperem que us agradi molt!! Aprofitem per donar la benvinguda a les families noves a la USEE, les families de la Lucía, la Sara, el Manuel i la Michelle.

Hola Familias!
Perdonad porqué hasta ahora no hemos podido añadir ninguan entrada en nuestro blog. Pero aquí os dejamos unas cuantas actividades que hemos ido haciendo, próximamente añadiremos más. Esperamos que os guste mucho! Aprovechamos para dar la bienvenida a la família de Lucía, Sara, Manuel y Michelle!!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà