A la Tramuntana hem fet pa!!

Dins del projecte “Fem esmorzars” avui ens ha tocat fer pa! Ens hem posat el davantal, ens hem rentat les mans i hem anat a la cuina. Ens ho hem passat molt bé! La cuinera ens ha ficat el pa al forn i ens el hem emportat a casa.
Si algú s’anima aquí teniu la recepta per fer un panet:

– 70 gr de farina de forner
– 15 gr de llevat fresc
– 45 ml d’aigua
– 5 ml d’oli
– un pessic de sal

Ara només cal que amasseu durant 10 minuts barrejant tots els ingredients fins que la massa no se us enganxi a les mans. Deixeu reposar la massa durant 40 minuts. Poseu la massa en un motlle prèviament untat amb oli i cap el forn durant 30 minuts a una temperatura de 220 graus.

Bona sort!

P1270265

Barregem ingredients!

P1270283

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.