Ingredients: 12gr Llevat, 280gr Farina, 60gr Mantega, 40gr Sucre, 1 Ou, Xocolata a Trossets, 160gr Nata Líquida, Sal I 50gr panses
Preparació:
1.Vam barrejar la farina, la sal, el llevat i la mantega.
2. Vam aixafar la xocolata en el morter.
3. A la farina hi vam afegir la xocolata i les panses.
4. Vam batre l’ou i hi vam posar sucre i després la nata líquida.
5. Vam fer un forat al mig de la barreja de la farina i hi vam posar l’ou, la nata i el sucre.
7. Vam posar farina a la taula.
8. Vam amassar la mescla.
9. Vam deixar una massa de 3cm de gruix i per sobre hi vam posar farina.
10. Vam fer rodones amb els motlles i vam pintar per sobre amb llet.
11. Ho vam posar al forn 12 minuts a 180º , amb el forn calent







































































































