Els mosaics de 2n A

0

Aquí podeu veure alguns dels mosaics senzills que vam fer. Ara cal estudiar per què és possible fer aquests mosaics i amb quines figures no podríem fer-ho…

Els mosaics de 2n B

0

Deixem aquí una mostra dels mosaics que han fet els i les alumnes de 2n B d’ESO. De moment només els hem fet, ara caldrà estudiar-los… Preparats?

Mosaics!

0

Aquí teniu una mostra de mosaics. Tots engalanen algun espai: la paret d’una habitació, un terra, l’entrada d’una casa…

Cardioides per la Marató

0

Amb motiu de la Marató de TV3, que enguany dedica la seva recaptació a les malalties del cor, hem volgut decorar el vestíbul dels mòduls amb unes quantes cardioides. Aquí en podeu veure algunes!

CARDIOIDESMés cardioides

BEAUTY OF MATHEMATICS

0

“Mathematics, rightly viewed, possesses not only truth, but supreme beauty — a beauty cold and austere, without the gorgeous trappings of painting or music.” —Betrand Russell

“Les matemàtiques, ben mirades, posseeixen no només la veritat, sinó també una suprema bellesa; una bellesa freda i austera, sense els magnífics abillaments de la pintura o la música.” — Bertrand Russell

Feu gran la pantalla per poder-ho veure bé, val la pena.

Tintín: Hem caminat damunt la lluna

0

Aquí teniu un enllaç al còmic en pdf.
https://www.dropbox.com/sh/oo81s1bfw96rlhr/V7Fwxtr8Th

Alfabet grec

0

Hola de nou!!
Per als curiosos, aquí teniu l’alfabet grec, aquell que comença a aparèixer sovint a les classes de mates… Proveu a escriure els vostres noms!

Bacteris: de l’intestí a Mart

0

Aquí us deixo el vídeo sencer que treballarem a classe de ciències, per si us quedeu amb ganes de més.

És molt interessant!

Concurs: geometria al nostre entorn

0

Ei! Aquí tenim algunes de les millors fotografies del concurs “Geometria al nostre entorn”. Mireu-vos-les bé i decidiu quina us agrada més, perquè haureu de votar i així, entre tots, farem de jurat per triar la millor de totes. Aquí estan!

S’ha detectat una nova partícula: el barió.

0

Aquí teniu una notícia del diari El Mundo.es que parla del descobriment d’una nova partícula a l’accelerador de partícules del CERN. Us deixo l’enllaç per si hi voleu fer un cop d’ull:

http://www.elmundo.es/elmundo/2012/05/01/ciencia/1335867193.html

Go to Top