Fish&Chips

Properament, tres alumnes de 6è de la nostra escola seran escollits per a participar en el programa Fish & Chips que s’emet al canal Super3 cada dissabte al migdia (13,15h). El concurs té com a objectiu utilitzar el joc i la diversió per promoure l’anglès com a llengua de comunicació entre els nens d’entre 8 i 12 anys.

A Fish & Chips hi juguen dues escoles, representades cadascuna per un equip de tres concursants, que passaran quatre proves, com ara decidir si unes frases són veritat o mentida, un test de lletrejar o reconèixer una frase dins d’una cançó. El concurs, presentat per Oriol Puig,  dura mitja hora i té un públic actiu de 100 nens i nenes (50 per escola) i elements com la música, el ball i l’humor.

Per a més informació, podeu consultar la web del programa: http://www.super3.cat/fishandchips/

Deixa un comentari