L’ENRAJOLADA: APRENEM LA TÉNICA DE LA TREPA.

Els nens i les nenes de 4t. hem anat a l’Enrajolada  per aprendre una nova técnica de decoració de rajoles anomenada técnica de la Trepa. Ho hem fet tal i com es feia fa 600 anys.

Ens han deixat uns papers amb dibuixos i hem tingut que retallar l’interior, el resultat ha estat una plantilla anomenada trepa. Després ens han donat una rajola de fang cuita amb una capa de color blanc i hem posat  les trepes retallades damunt de la rajola i hem omplenat els forats amb un color anomenat blau cobalt. Per finalitzar cadascú segons el seu gust a dibuixat sanefes o ha posat el seu nom amb un escuradents. I ara ens toca esperar per a que al forn quedin cuites i brillants.

Ha estat de allò més divertit!!!

4tA

4tB

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *