Col·laboració Comenius

L’alumnat de tercer, aquesta setmana, hem elaborat una recepta típicament catalana per donar-la a conèixer als alumnes d’altres escoles que participen en el projecte Comenius.
El plat en qüestió ha estat una xatonada catalana.
Recepta:
ingredients –> bacallà, escarola, olives i anxoves

                                salsa (ametlles, tomàquet, oli, vinagre, pebre vermell, all)

Procediment:

* Esqueixar i dessalar el bacallà

* Netejar, trossejar i posar a l’aigua l’escarola

* Pelem les ametlles i el tomàquet

* Posar dintre el recipient: les ametlles, el tomàquet, l’oli, el vinagre, un gra d’all, el pebre vermell i el “bitxo”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *