DIJOUS GRAS

L’escola celebra el dijous gras anant a un parc a jugar. Tot infantil va anar junts al Parc nou del Prat del Llobregat, cicle inicial va anar al Parc de l’Oreneta i van poder passejar en poni, cicle mitjà va anar als Jardins de Joan Brossa. En canvi, cinquè i sisè, al matí, es va quedar preparant el vestíbul que aquest any representat tot d’oficis antics, quan van acabar van anar a patinar al parc de l’Espanya Industrial. Justament aquest dia tocava pentinats estrambòtics i quasi tothom anava amb el cabell pintat de colors.

La tradició del dijous gras es menjar: truita, botifarra d’ou, coca de llardons, bunyols…

Quan tota l’escola va acabar la seva excursió ens vam trobar al pati de l’escola perquè ens vinguessin a buscar els pares i mares. Quan estàvem esperant els pares i les mares, el vidre de l’escola estava tapat perquè ningú veies el vestíbul acabat fins el dia de carnaval.

 p1020374-redimensionadap1020368-redimensionadap1020369-redimensionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *