APRENDRE AMB LA GENT GRAN

Aquest curs, com a cada sisè, han fet un projecte que es diu «Aprendre amb la gent gran». El projecte tracta de posar en contacte persones de diferents generacions i poder compartir vivències, per això van a una residència i a un casal d’avis per veure el dia a dia de la gent gran.

Primer van anar a la residència de Josep Miracle. Allà, els treballadors/es, els hi van ensenyar totes les instal·lacions i com estava organitzat tot per facilitar la vida dels residents. També els hi van explicar que l’edifici està dividit en dues parts; les dues primeres plantes són la residència i les altres són pisos tutelats. Després els van poder visitar alguns dels pisos tutelats on la gent que hi viu els hi van explicar força part de la seva vida. Quan van acabar l’explicació va ser quan els nens i nenes de sisè van anar cap al menjador on els hi esperaven els residents. Van estar parlant amb ells molta estona i diuen que va ser una experiència molt bonica que els hi agradaria repetir.img_5947img_5948

Un altre dia van anar al casal d’avis de les Cotxeres de Sants. Allà es van dividir per grups per poder fer les activitats hi havia: Català, Txi-kung, Memòria, gimnàstica suau, jocs de taula, escacs…

A jocs de taula, els avis eren molts competitius encara que no ho sembli, però els avis són molt llestos i tenen moltes estratègies. A català, hi havia una mestra molt bona, la Pilar, és una àvia que abans havia sigut mestra d’escola i ensenya molt bé.p1020591-redimensionada

Memòria va ser divertit, els avis feien trampes, jugant al memori.

Va ser una experiència única, els hi agradaria molt poder-la repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *