CARNESTOLTES

Tota lescola esperava, amb molta il·lusió, el dia de carnestoltes. Però no va ser com tots esperaven perquè el cel es va posar fosc i, desprès d’una estona, va començar a ploure. Llavors els i les mestres no van poder fer bé l’actuació amb què comença cada any aquesta festa.

Tot es va mullar i no van poder fer les danses. Els nens i nenes es van posar molt tristos. Les danses les van fer el Dimarts següent. El dimarts 28 els de 5é i 6é van anar a buscar les seves parelles de P3 i P4, i van sortir al passatge per escoltar el pregó i desprès van fer les danses.

Malgrat no haver-ho pogut fer el dia que tocava, s’ho van passar molt bé.

p1020441-redimensionada

p1020485-redimensionada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *