Targeta sanitària

Segons la normativa vigent, es requereix que els participants tinguin l’original de la targeta sanitària durant la seva estada al Summer Camp.

Us recordem, doncs, que diumenge caldria que ens la portéssiu i us la retornarem el darrer dia de les colònies.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Autorització paterna al Summer Camp del 16 al 29 de juliol

Recordem  a les famílies dels nens/es del segon torn que és necessari que signeu el document de l’autorització paterna que us hem fet arribar per correu electrònic i que ens la lliureu diumenge, quan porteu al vostre/a fill/a.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Entrada al 2n torn (del 16 al 29 de juliol)

Us esperem aquest diumenge 16 de juliol per a començar amb il·lusió i moltes ganes el segon torn del Summer Camp (del 16 al 29 de juliol).

Per a facilitar l’entrada i poder-vos atendre com ens agrada, us proposem que arribeu a la casa de colònies de Mas Llop en aquest períodes:

  • de 17:00 a 17:30h els participants nascuts en el 2010 i 2009,
  • de 17:30 a 18:15h pels participants del 2008 i 2007,
  • de 18:15 a 19:15h pels participants dels anys 2006, 2005 i 2004 .
Publicat dins de General | Deixa un comentari

1r torn: diumenge caducarà l’accés a l’intranet i al bloc

Les famílies dels participants en el primer torn del Summer Camp (del 2 al 15 de juliol) tindreu a la vostra disposició les fotografies i vídeos fins el diumenge 16 de juliol a les 18 h .

Per a desar alguns d’aquests enregistraments caldria que es fes abans d’aquesta data, ja que després l’accés caducarà i serà impossible accedir-hi.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sortida dels participants del 1r torn

Us recordem que ens retrobarem dissabte 15 de juliol a la casa de colònies de Mas Llop amb els pares dels nens i les nenes del primer torn per a tancar plegats el Summer Camp.

Enguany, quan vingueu a buscar al vostre/a  fill/a us convidarem a:

–         De 17:30 a 18 h. Compartir amb el professor/a del vostre fill/a com ha anat l’estada i a recollir l’informe del Summer i la targeta sanitària.

–         De 18 a 18:30 h. Gaudir d’un show que els vostres fills/es han preparat amb molta il.lusió.

–         De 18:30 a 19 h. Recollir les maletes i comiat.

Com a deferència cap al vostre/a fill/a us preguem puntualitat i, una vegada més, us agraïm la vostra col·laboració.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comunicació amb els participants

Tal i com es detalla a la web del Mas Llop, durant l’estada els participants podran utilitzar com a vies de comunicació amb les seves famílies:

– Els pares podeu enviar als vostres fill/es correus electrònics(secretaria@masllop.es) i els imprimirem per a donar-los-hi.

– Els nens i les nenes escriuran dins les activitats de llengua anglesa una postal que us enviarem per correu postal i un correu electrònic.

– Durant el cap de setmana tots els participants trucaran a casa seva per parlar amb les famílies.

– Disposareu d’uns dies i hores específiques per a contactar amb el monitor/a de referència del vostre fill/a per tal de compartir impressions sobre l’estada del nen/a.

A part d’això us animem a comunicar-nos a través de la recepció de la casa de colònies de Mas Llop (secretaria@masllop.es o 972480207) el que considereu oportú.

Aprofitem l’avinentesa per a recordar-vos que els participants no poden dur telèfons mòbils, ni poden utilitzar les xarxes socials per a comunicar-se.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Seguiu-nos a les xarxes socials!

Tenim obert un compte de Twitter, un d’Instagram i un de Facebook de Mas Llop. Us animem a seguir-nos a les xarxes socials!

https://twitter.com/MasLlop

www.facebook.com/masllopactivitycamp

https://www.instagram.com/masllop_activitycamp/

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Drets d’imatge

Podeu descarregar i desar les imatges i vídeos dels vostres fills/es que anirem penjant a l’espai d’intranet (accessible a través de la web www.masllop.es utilitzant l’usuari i password corresponents).

Aprofitem l’avinentesa per a insistir en què en cas de desar aquestes imatges i vídeos, no es poden publicar, ni difondre i us recordem que són per a consulta personal. Ja que segons la Llei orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, per a l’edició i publicació d’aquests documents cal la corresponent cessió del dret de comunicació pública expressat per escrit dels afectats o dels qui n’exerceixen la pàtria potestat en cas de minoria d’edat, sense que la Llei de propietat intel·lectual admeti cap mena de modulació segons l’edat dels alumnes. Aquesta cessió s’ha d’efectuar encara que l’autor en qüestió no aparegui clarament identificat.

Us agraïm la vostra col·laboració!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fotos i vídeos durant el Summer Camp

Durant el Summer Camp penjarem en l’espai Intranet de la web de Mas Llop (http://www.masllop.es/ca/intranet/) les fotos i vídeos que anem fent dels vostres fill/es.

A través d’un mail i també, a tall de recordatori, el primer dia us facilitem una carta amb l’usuari i clau d’accés que tindreu només els pares dels participants del torn per a poder visualitzar les fotos i els vídeos.

Una vegada acabades les colònies, l’usuari i la clau no seran operatives, de manera que si desitgeu consultar o desar alguna imatge caldrà que ho feu del 2 al 15 de juliol de 2017.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Autorització paterna al Summer Camp del 2 al 15 de juliol

La inscripció al Summer Camp s’ha realitzat de manera on line però és necessari que autoritzeu al vostre/a fill/a a participar en el Summer Camp 2017 i que certifiqueu les dades de salut facilitades.

A les famílies dels participants en el primer torn, del 2 al 15 de juliol, us hem enviat un missatge en el qual sol·licitem que ompliu el document adjunt, el signeu i el lliureu el proper diumenge 2 de juliol quan porteu al seu fill/a a la casa de colònies de Mas Llop.

AUTORITZACIÓ PATERNA SC1Q 2017

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta!

Publicat dins de General | Deixa un comentari