Sessió de Flipped Classroom amb Referents TAC

Dimarts 16 de juny va tenir lloc la darrera trobada SUPTAC a la Secció de Serveis Educatius i Formació Permanent del Servei Territorial al Maresme-Vallès Oriental del Departament d’Ensenyament. Aquestes trobades es realitzen periòdicament (6 durant aquest curs) i compten amb l’assistència dels Referents TAC dels 7 CRP’s del Maresme-Vallès Oriental, el Gestor TIC i l’Assessor TAC del Servei Territorial, la Cap de Secció de SE i FP i l’inspector del Maresme-Vallès Oriental referent en TAC.

flipped

La darrera trobada d’aquest curs va servir per compartir experiències TAC entre els diferents Referents TAC dels CRP’s i va comptar amb la presència d’en Xavier Suñé, Referent TAC del CRP del Tarragonès i Tècnic Docent de l’Àrea TAC de Serveis Centrals. En Xavier Suñé ens va presentar uns materials que ha el·laborat per treballar la Flipped Classroom.

Flipped Classroom és un model educatiu que consisteix en invertir la classe tradicional. És a dir, es posen unes tasques als alumnes perquè les realitzin a casa i que representen la prèvia al tema a treballar (acostuma a ser un vídeo i/o materials addicionals) per, posteriorment a classe, aprofundir en el tema i tenir temps per treballar activitats de caire més pràctic. Aquest model educatiu permet fer servir moltes eines i aplicacions TAC.

Aquest article ha estat publicat en General, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *