2a Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme

cartell_robotica

El passat divendres, 22 de maig, va tenir lloc la 2a Jornada de Robòtica i Programació de l’Alt Maresme, a l’Institut Domènec Perramon d’Arenys de Munt. Aquesta jornada ha estat la culminació de la feina realitzada en el grup de treball de robòtica amb docents de primària i secundària, grup de treball acollit des del PFZ de l’Alt Maresme.

La jornada va constar de dues parts diferenciades:

robotica_exposicio

– Una primera part on es va explicar quina és la feina que el CESIRE fa referent a la Robòtica i a la Programació, i quins recursos pot oferir als centres educatius. Es va fer una exposició de diferents softwares que s’utilitzen en robòtica, programació i impressió en 3D (a càrrec de CitiLab). Finalment es va presentar ClauTIC i la ClauTIC League (competició de robòtica online).

robot_3 robot_2 robot_1

– Una segona part on l’alumnat va exposar els robots que han creat i programat, així com alguns reptes aconseguits en diferents competicicions en les que alguns grups han participat enguany (Lego League o ClauTIC League) i alguns videojocs que han creat amb Scratch.

robot_4  robot_5  robot_6
Aquest article ha estat publicat en General, Innovació Educativa, Robòtica Educativa, TAC/TIC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *