4a sessió STAC 14-15 del Maresme II

1. Informacions diverses: 

D’entre totes les informacions penjades a la carpeta Drive d’aquesta sessió, destaquem:

2. Treball dels grups: 

Els materials compartits per tots els grups són visibles per tots els assistents. Val la pena mirar-s’ho ja que s’ha fet molta feina i molt bona, i del tot aprofitable pels altres centre.

  • Competència digital: hi ha plantilles de seqüenciació de competències digitals, presentacions del document al claustre i fins i tot exemples de programació.
  • PDI: s’està elaborant una presentació per fer més atractiu al claustre la utilització de la PDI, també hi ha un recull d’enllaços de recursos per la PDI.
  • Moodle: cadascun dels membres del grup està muntant un curs Moodle que experimentarà amb l’alumnat de Cicle Superior del seu centre, a títol de pilotatge. S’han redactat petites guies d’ajut per iniciar en l’ús i edició de Moodle.
  • Portafolis: tenen disponible informació sobre el marc legal, valoracions de diferents plataformes que es poden fer servir i plantilles d’ús. La part de transferència al centre resta pendent.

Acords per la darrera sessió: 

  • Alguns assistents han demanat un canvi de data. Teniu fins el divendres 27 de març per contestar la consulta i mantenir-la o canviar-la. En cas d’empat, baixa participació o d’altres problemàtiques, es quedarà tal i com estava.
  • Aquesta darrera sessió tindrà lloc a l’Escola La Roureda de Tordera, on ens presentaran tota la feina que han fet amb els Bee-bots.
  • Els grups de treball han d’anar avançant cap als objectius que s’han marcat de forma telemàtica. Dedicarem la primera part de la darrera sessió a concretar el format publicable del què es compartirà amb la resta de grups i a valorar el funcionament del grup.

MOLT IMPORTANT: Tothom ha de contestar l’enquesta sobre Revista Escolar

Aquest article ha estat publicat en General, Seminaris TAC. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.