1a Sessió STAC 13-14 del Maresme III

Sessió 1     28/10/13

  • Comprovar accés al moodle i inscripcions a Odissea

Es presenta el nou entorn i fem una pràctica per entrar a Odissea i localitzar els cursos del SE. S’explica brteument l’entorn de formació i els materials que conté

  • Informacions àrea TAC

S’informa de les novetats recollides en la reunió de SUPTAC

  • Proposta de tallers: eines i aplicacions TAC.

Es presenta la proposta del CRP d’organitzat microtallers temàtics de contingut TAC. Es demana als coordinadors una pluja d’idees sobre els continguts que podrien interessar més als centres. Continguts nomenats: Edició de video- Gestió del Canal you tube- PDI (notebook)- Picassa- Google drive- Google sites- Moodle- Actualització dels blocs. 

  • Les noves aplicacions didàctiques de La meva XTEC

Es formen quatre grups de treball per analitzar les diferents aplicacions de la meva xtec, es discuteixen les aplicacions metodològiques i es presenta l’activitat que els coordinadors proposaran als centres. Durant la propera sessió es presentaran les propostes, s’obre un fòrum al curs per tal de que tothom pugui penjar la seva proposta.

Aquest article s'ha publicat dins de Seminaris TAC, TAC/TIC i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.