MOVIMENT: DISSOCIACIÓ

A la classe de música fem una activitat que es diu moviment dissociació. Quan sona la música les nenes i nens comencem a caminar i picar de mans. Per començar piquem de mans amb les blanques i caminem amb les negres, però quan el Gerard diu hop canviem. Ara piquem de mans amb les negres i caminem amb les blanques fins que el Gerard torna a dir hop i tornem a canviar. Cal estar molt atent per no equivocar-se.

Aaron González Guijarro


DANSA: El Patatufff

Aquesta ha estat la nostra primera dansa d’aquest trimestre. L’hem fet, entra d’altres coses perquè al febrer ens n’anirem a l’Auditori a gaudir d’una actuació de música i dansa tradicional. potser ens tocaran un Patatuf??? potser una xampanya???
Aquest és el nostre Patatuf.

Imatge de previsualització de YouTube

AMBIENTACIÓ SONORA. On és el cavall

Ja sabeu que som la classe dels cavalls. El Gerard ens va explicar un conte on, el protagonista, un cavall, se n’anava a recuperar-se a un bosc.

Nosaltres hem fet l’ambientació d’aquest bosc. Hi sentireu ocells, mussols, granotes…. fins hi tot una tempesta després d’un fort vent però…

… i el nostre protagonista, el cavall, qui l’interpreta??? Ho sabeu?????

Imatge de previsualització de YouTube

SETMANA MUSICAL

La setmana passada va ser “Santa Cecília” la patrona dels músics, i cada any a la nostra escola dediquem una setmana a fer activitats musicals diferents. Els nens i nenes de primària que saben tocar algun instrument tenen el seu espai per a delectar-nos i ensenyar-nos coses sobre aquest. Enguany, concretament a la nostra classe no ha participat ningú, però els nens i nenes de la resta d’aules sí, per tant, ja que no vau poder gaudir en directe d’aquestes actuacions si voleu, podeu visitar-les.