La crida del bosc

La història d’ en Buck….De viure com un rei……a ser venut com un gos de trineu . I d’ un més del trineu a gos capdavanter . Venut a un parell d’ incompetents……es salvat per en John del qui es fa el seu millor amic . Quan en John es mort pels indis, en Buck es venja …Al final retorna al bosc com a cap dels llops: ÉS LA CRIDA DEL BOSC .
Un excel.lent llibre de Jack London .

Un pensament a “La crida del bosc”

  1. El llibre “La crida del bosc” m’ha agradat perquè és molt interessant i divertit. La part que m’ha agradat més es quan en Buck es converteix en un gos salvatge. I la part que m’ha agradat menys es quan mata als indis perquè no m’agrada la violència!
    El recomanaria a tothom que li agradessin les històries de gossos, llops..
    La meva nota a aquest llibre és un 8’75.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *