LA GUINEU I LAPERDIU

En un país molt llunyà hi vivia una guineu que passava molta gana.Era petita , dèbil i astuta.
Sabia que hi havia una granja de perdius grasses i com que no hi podia entrar una perdiu molt grassa se’n reia i se’n burlava de darrere la tanca .Un dia va veure que el granger entrava i que es deixava la porta oberta. Al veure que la porta estava mig oberta, va entrar-hi tan ràpid com un llampec.A l’ entrar totes les perdius van començar a cridar al veure-la.Va decidir agafar la perdiu que se’n burlava i se la va cruspir però per mala sort perla guineu el granger la va veure.
Va agafa l’ escopeta sense fer soroll i li va dispara un tret per espantar-la.
El granger va obrir la porta i la guineu va surti cames ajudeu-me perquè amb el tret li va cremar la cua.
No la va torna a veure mai mes.

És millor ser considerat que cregut.

GUIFRÉ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *