EL GAT I EL GOS

Fa molts anys en un poble anomenat Ponts un gos de color negre li agradava molt empaitar els gats. Un dia el propietari del gos va marxar de casa i va lligar el gos d’un arbre. Va descuidar-se deslligar el gos perquè vigiles. Per la nit encara no havia vingut, el gos va veure un home amb un llanterna, aquell no era el seu propietari sinó un lladre. Aquell lladre portava un bossa amb un gat a dins que havia robat dels veïns. Aquell gat va trencar la bossa i va passar vora el gos. El gos amb tantes ganes de empaitar-lo va trencar la corda i el gat va correr rapid i va pujar dalt de l’arbre. El gos va veure que el lladre volia escapar-se. El gos en lloc de de perseguir el gat va perseguir el lladre. Al cap d’una stona el gos va atrapar el lladre, el propietari del gos va venir a casa i va veure el lladre i va trucar la policia. El gos i el gat es van fer amics i van acabar sent amics els dos *FI*

-ELS AMICS S’AJUDEN-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *