La bicicleta i el violí

Fa uns dies , diaris, radios i televisions van anunciar la desaparició de les estrelles.Tothom estava molt preocupat. Tots menys en Paulo,un nen que no es preocupava de res.
Arribat aquest punt pensareu que en Paulo és el protagonista del meu conte ,però no,deixeu que continui amb el conte.Ell tenia el pèl marró,era baixet, prim i li agradava tocar el violí.Cada nit,en Paulo anava a la muntanya propera a la seva casa amb la seva bicicleta i allí tocava el violí.
El dia que van desaparèixer les estrelles, va anar a tocar el violí a la muntanya, com cada dia .Va agafar el violí i va marxar cap a la muntanya amb la bici.Quan va arribar-hi es va posar a tocar el violí,però al cap de no res va veure un gos.
Aleshores el nen va marxar a jugar amb l’animal.
I arribat en aquest punt us puc dir que el protagonista és la bicicleta,si si,tal com sona.Continuem !.
Aleshores va passar una cosa molt particuliar:la bici i el violí es van posar a parlar!
-Eh!Violí,he sentit dir que han desaparegut les estrelles.
-De debó?-va preguntar el violí.
-Si,però jo tinc la solució!-va dir la bici.
-Quina?
Tinc que tocar una melodia molt aguda,i tu m’ajudaràs.Estira’t a terra !!!.
Llavors el violí es va estirar i la bicicleta va passar per sobre de les seves cordes crean una melodia molt aguda i…de repent van començar a aparèixer milions d’estrelles.A partir l’allí tota la gent va admirar la bici i el violí d’en Paulo i ell es va fer famós per arreu.

PAU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *