La volta al món en 80 dies 1

Durant el primer trimestre amb els alumnes de CS i de 4art hem llegit una adaptació de ” La volta al món en 80 dies ” de Julius Verne .L’ hem anat treballant capítol a capìtol fent-ne una auca i finalment n’ hem fet un resum .

RESUM
En Phileas Fogg era un home ric de Londres,el qual jugava al whist en un club.Un dia va fer una juguesca amb els seus companys que consistia en fer la volta al mon en 80 dies.Aleshores en Fogg va anar a casa seva,va agafar les maletes i va marxar amb el seu nou criat,en Jean Passepartout.Van agafar el ferrocarril,el tren i el vaixell fins arribar a Calais.Tot seguit van agafar el tren fins al sud d’Itàlia i d0 allà fins a Suez.
Mentrestant hi havia hagut un robatori a Londres i les autoritats van pensar que el lladre era en Fogg, perquè havia marxat molt ràpid de Londres . Van enviar un detectiu per detenir-lo,en Fix,però no el va poder detenir.
Al cap d’uns dies van arribar a Bombai,l `India,després de passar pel canal de Suez .
Van baixar a descansar.En Passepartout va anar a passejar i va entrar a un temple amb sabates.El van empaitar.Llavors van agafar el tren per anar fins a Calcuta,però a mig camí la via va desaparèixer i van haver d’agafar un elefant.Pel camí es van trobar una noia a la que volien matar,la van salvar i va marxar amb ells fins a Calcuta , es deia Aouda .
Després de descansar van marxar fins a Hong Kong amb vaixell.El Fix els seguia.Allà havien de deixar a l’Aouda amb el seu parent però com que no hi era se la van emportar.Després van anar cap a Yokohama.En Fogg a cada lloc on passava segellava el seu passaport.Al cap d’uns dies van arribar a San Francisco i després van agafar el tren per anar a Nova York.Pel camí els van atacar els Sioux,un grup d’indis i van segrestar a en Passepartout,però després el van salvar.
Per anar més ràpid van agafar un trineu fins a Nova York.Allí en Fogg va perdre el vaixell però hi va arribar remant…

Continuarà…

Pau

2 pensaments a “La volta al món en 80 dies 1”

  1. El llibre m’ha agradat perquè és un llibre d’aventures i és interessant.
    El recomanaria als meus amics perquè crec que els hi agradaria, depen de quin amic.
    El moment que m’ha agradat mes ha sigut quan en Passepartout actua al circ.

  2. M`ha agradat perquè es una historia divertida on s’ explica el que li passa a un senyor que vol donar la volta al món i es troba moltes dificultats.
    La part que m’ ha agradat més és quan és casen la noia i el Fogg, el protagonista .
    El recomanaria a les persones que li agradin les històries d’aventura perquè és divertida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *