EXCURSIÓ MONTSERRAT CICLE MITJÀ

El passat dijous dia 31 de maig vam fer l’excursió de fi de curs. El destí va ser Montserrat i les coves de Collbató. Va ser una sortida molt xula, ens va sorprendre la quantitat de gent que hi havia a Montserrat, la boira, la muntanya…, i a Collbató, va ser molt divertit, vam viure una aventura dins de la cova, seguiem a la guia i ens ensenyava un seguit d’estalactites i moltes tenien noms ben divertits!!!! Va ser un dia rodó!!!

https://photos.app.goo.gl/D1ZDhnQYP41ETEtk1

EXPERIMENTS AMB AIGUA

Aquesta setmana vam voler fer experiments amb aigua, us deixem el link on vam treure la genial idea. L’experiment bàsicament consistia en dibuixar amb un retolador de pissarra blanca, un dibuixet a un plat de ceràmica, o a un tros de paper de plata,  seguidament, s’hi havia de posar aigua i… ohhh!! el dibuix recobrava vida… Però… no ens va sortir…

Imatge de previsualització de YouTube

 

https://photos.app.goo.gl/ag6wW0SB2Upgj4Gy1

Fem el Drac de Sant Jordi

Ja estem a mig abril!!! S’atança Sant Jordi, el drac, la princesa, la rosa, Sant Jordi, el llibre.. quina gran festa!!! Per a començar a preparar-la hem decidit crear un drac de Sant Jordi que ens servirà per a decorar la nostra porta.

Hem necessitat organitzar-nos per a fer un bon treball en equip. Cadascú ha fet una feina, uns enganxant papers, altres decidint els colors… El resultat ha estat genial! Ens ha quedat un drac ben simpàtic!!

 

https://photos.app.goo.gl/34fiUXdk0OW4bRCy2