DONEM LA BENVINGUDA A L’ALUMNAT NOU

Durant al matí del dia 14 de setembre, vam donar la benvinguda a l’alumnat de Serveis a la Comunitat al nostre institut. Tot i que a hi havia molts nervis per part dels alumnes i les alumnes de segon d’animació, han intentat fer passar una estona divertida, ballarina i musical.

Bona sort en aquesta nova etapa!

Imatge de previsualització de YouTube

“Al adolescente le toca ser un poco descerebrado” , Jaume Funes

https://www.lavanguardia.com/lacontra/20180912/451774370085/al-adolescente-le-toca-ser-un-poco-descerebrado.html

“Estimam’m…”

15 – 05 – 2018 / Barcelona / Jaume Funes – Psicologo – Sobre adolescentes / Foto: Llibert teixido

“Persona en obras”, define Funes al adolescente: persona, en suma. Una persona que pide cariño y comprensión de formas torpes y rudas. Las descifra Funes, que vuelca su experiencia y saberes en el libro Estima’m quan menys ho mereixi… perquè és quan més ho necessito (Columna), una buena guía para padres y profesores de adolescentes. Funes se recuerda a sí mismo recién llegado del pueblo a un pisito de Cornellà, serrando las patas de la cama de matrimonio de sus padres para que cupiese en el dormitorio… “¡Estudié para que estuviesen orgullosos de mí!”, evoca. Hoy se esmera para ofrecernos claves a padres con las que paliar el encontronazo con los adolescentes de hoy.

ASSOCIACIÓ GENERA

Avui ens ha visitat l’assocciació GENERA. Ens han fet un taller sobre la treballadora del sexe. Molt enriquidor. Possiblement no hauriem de prejutjar a ningú i estimar-nos més entre totes i tots. No ho penseu?

No somos brujas, ni somos magas pero tampoco somos sirenas. Somos mujeres igual que todas somos nosotras y no cualquieras. Se nos antojan las mismas cosas que a todo el mundo y a los demás. Ya lo dijo la gran Sor Juana a quién más vamos a culpar… la que peca por la paga o el que paga por pecar, la que pica por la droga o el que droga por picar, la que todo el día le chinga o el que chinga por chingar, o la culpa que es culposa y no sabe a quien culpar.

No somos santas, ni somos cosas pero tampoco tan peligrosas. Somos mujeres de carne y hueso, tenemos esto, tenemos eso. Tenemos ganas entre otras cosas de mantener nuestra dignidad. Ya lo dijo la peor de todas a quién más vamos a culpar… La mujer porque se deja o el que deja a la mujer, la madrota porque explota o el padrote al explotar. La moral porque se dobla o el que dobla la moral o los socios de la sucia mentirosa sociedad. Que nos dejen libremente por las calles circular porque pase lo que pase no nos van a centavear porque de hoy en adelante nos haremos respetar, ¡somos libres y queremos trabajar! porque todos los derechos nos los van a respetar,

¡y que vivan las mujeres!

¡Viva nuestra libertad!

No nos van a centavear. Himno a las trabajadoras sexuales independientes.

 

 

SUPORT DOMICILIARI

Avui hem anat més enllà del Suport domiciliari … hem convertit un tros de roba amb un clauer !!
Els/les alumn@s han treballat de valent …

Espai JOVE de MARTORELL

Els i les  joves de 2n CFGS d Animación sociocultural i turística han visitat el nou Espai Jove de Martorell, ubicat a l’antic Centre Cultural del municipi. Hem visitat les instal.lacions, i ens han explicat el proces participatiu on els joves han fet les propostes per a decidir-ne els espais i serveis. Fantàstic espai i idees!

 

MASSATGES per a NADONS

Els dos grups de primer d’Educació infantil hem realitzat un taller de massatges per a nadons com a pràctiques al mòdul de Desenvolupament Cpgnitiu i Motor. Hem aprés les tècniques bàsiques per a fer massatges relaxants i també per alleugerir els còlics dels lactants.

 

CAMPING STEL

El passat 12 d’abril, ens van visitar part de l’equip d’animació del càmping STEL. Són un equip d’animació que proposa un variat programa d’activitats per assegurar la diversió, MINIDISCO amb  divertides coreografies perquè tothom gaudeixi i balli sense parar! espectacles, activitats esportives, sortides, …

Sou un equipàs, que quan sempre veniu gaudim a tope, i aprenem moltíssim.

 

UN SANT JORDI ANIMA’T

 

 

ELS I LES ALUMNES DE SEGON D’ANIMACIÓ HAN PARTICIPAT EN LA CLOENDA DE LA FESTA DE SANT JORDI DE L’INSTITUT SEVERO OCHOA. VAN PREPARAR DIES ABANS DES DEL MÒDUL DE ANIMACIÓ TURÍSTICA.

VA SER UNA VETLLADA TRADICIONAL-TURÍSTIC, EXPLICANT UNA LLEGENDA MOLT ORIGINAL. DIU AIXÍ:

SANT JORDI

Fa molt de temps en aquestes contrades, a l’edifici C (el d’animació) hi habitava un drac que aterroritzava els estudiants del Severo.

(El drac no espanta, és poruc).

El drac terrible portava anys devorant estudiants, professorat, els gossos dels alumnes d’integració i ningú podia viure tranquil. Un dia el director i la cap d’estudis van decidir buscar una solució al problema: per poder portar una vida normal havien d’aconseguir que el drac no tingués gana i per això es va  decidir que cada dia oferirien a la bèstia una persona escollida a l’atzar i un entrepà de chopped, i així la resta de persones podrien viure  tranquils, almenys per aquella jornada.

La sort va voler que la primera víctima en sacrifici fos Maria Lupita Velaske, una estudiant de primer d’animació. La jove i bella estudiant va entrar en desconsol, però també tota l’escola que l’estimava, l’adorava i la seguia a Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat, Tinder, Badoo, Google Drive i Bluetooth i que varen demanar clemència al director. Però el director, fidel a les seves decisions, va acceptar el que l’atzar havia marcat i amb tota la seva pena va enviar a la tan estimada alumna cap a la cova del drac, per al seu sacrifici.

 

Però de sobte, muntat en un (pausa dramàtica) unicorn , va aparèixer un mosso. El seu nom era George David, era l’estudiant d’intercanvi (DAVID CON CALCETINES Y CHANCLAS) que venia des de Liverpool, per tal de salvar a la Maria Lupita Velaske i els estudiants del Severo. Va lluitar de la manera més eròtica… heròica i valenta contra el drac i, finalment, va aconseguir apallissar-lo amb el seu llarg i gros… pal de selfie. D’aquesta manera en George no només va vèncer al drac, alliberant a tot l’institut d’aquell horror, sinó que també va salvar a la Marilupi d’una mort segura.

El director, agradecido y emocionado solamente pudo decir: “Gracias por venir”. A la Marilupi, li va oferir anar d’intercanvi de manera gratuïta a Liverpool, on va sorgir l’espurna de l’amor entre ella i en George.

El drac, va mudar-se a Escòcia ja que la feina d’espantar la gent de l’institut l’havia anat molt malament. Ara té una profitosa carrera al llac Ness com a monstre, on viu tranquil·lament i s’ha comprat un xalet prop de la feina.

Al cap d’uns dies, després d’aquest fet, on en George va apallissar el drac… no va passar res.