Curs 2016-2017

Després de 15 anys de treball continuat, les persones que integrem el Seminari de Biblioteca Escolar Marta Mata vàrem decidir el curs passat canviar el format de trobades quinzenals i  optar per programar una activitat per a cada trimestre oberta a tota la comunitat educativa. La nostra intenció era continuar treballant per donar suport a les biblioteques escolars i a la lectura.

Per a aquest curs 2016-2017, tenim programades tres activitats que són les següents:

– La primera serà una visita a l’escola La Muntanyeta de Bellvei del Penedès el dijous dia 1 de desembre. Allà la Cristina Vadillo i la Montse Valderrama, ens explicaran les pautes que segueixen en aquesta escola per a les activitats relacionades amb la biblioteca i la lectura (ILEC ) també com tenen organitzades les biblioteques d’aula.

– La segona activitat serà una xerrada, el dijous 19 de gener, a càrrec de la Lola Casas. Aquesta carismàtica mestre, ja jubilada, és autora del llibre titulat Tot Dalh. Allà hi ha recollides tot d’activitats sobre l’obra aquest escriptor emblemàtic del que hem celebrat recentment el centenari del seu naixement..

-La tercera és una matinal de biblioteca a càrrec de Lara Reyes. El leitmotiv de la matinal són les Tertúlies Literàries. A partir d’aquestes, la Lara, ha fet un treball importantíssim en barris marginals de la població de Terrassa, vindrà ha explicar-nos com ho ha fet. El programa i la data d’aquesta matinal us la farem arribar més endavant, quant ja l’haurem concretat  amb ella.