Diada de Sant Jordi 2016

Enguany, a l’Institut la Talaia, hem celebrat Sant Jordi en el marc de la Setmana Cultural, del 20 al 22 d’abril de 2016, uns dies d’activitats esportives, tallers, actuacions, poesia, teatre i premis literaris. Tot va començar el dimecres 20 amb el lliurament dels premis del “Concurs literari Sant Jordi 2016″. Vam avançar-nos uns dies per tal de poder compartir plegats aquesta festa tan especial per a la nostra cultura i llengua.

DSC05163

Els professors del departament de Llengua i literatura catalanes van fer el lliurament dels premis intercalats amb la lectura de diferents poemes d’Enric Casasses, Vicent Andrés Estellés i Salvador Espriu. Cal agrair, una vegada més, la gran participació d’alumnes en el concurs literari i també a l’Ampa del centre que hi va col·laborar amb la tradicional rosa, un llibre i el diploma dels premiats.

DSC05172

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *