ELS PERSONATGES

EL PUNT DE VISTA NARRATIU

En Lluc

El rei m’havia dit que en Jim quan fos gran seria un súbdit i no cabríem tots aquí; em va dir que volia que es quedés en Jim, en comptes de l’Emma, una vella locomotora. Jo li vaig explicar fluixet a l’Emma que sempre estaríem junts a qualsevol lloc. L’Emma no em va entendre, però jo me l’estimo molt i no em podia veure trist. Jo vaig decidir amb l’Emma que marxaríem, per sempre. En Jim estava dormint a dintre de l’Emma, fins que es va despertar quan va sentir la decisió. Jo li vaig dir amb en Jim que el rei tenia raó, que Lummerland és massa petit per tots. Jo vaig dir que marxaríem aquella nit, en Jim rumià i va dir que volia venir. Li vaig dir que de cap de les maneres que la senyora Quèè patiria. I a més, no el deixaria marxar. En Jim va tenir una idea, va dir que li deixaria una carta damunt la cuina. Fins que el final vam quedar per marxar aquella nit tots tres.

Autora: Èrica  Migales

Lluc

Aquell dia el rei em va dir que l’Emma se n’havia d’anar perquè l’illa era molt petita, jo no podia deixar que l’Emma marxés perquè un maquinista sense locomotora no té sentit.

Quan vaig arribar a la platja, vaig començar a parlar amb l’Emma del que havia dit el rei. En Jim ens va sentir i va prendre la decisió d’acompanyar-nos, perquè no volia separar-se de nosaltres. Jo no hi estava d’acord però em va convèncer i aquella nit vam marxar tots tres.

 

Emma

Quan va arribar en Lluc vaig saber que portava males noticies: el rei em feia fora de Lummerland. En Lluc parlava amb mi, volia acompanyar-me.

Jo esperava que en Jim no es despertés i ho sentís. Però ho va sentir i es va decidir a acompanyar-nos i van convèncer en Lluc.

Aquella nit vam marxar de Lummberland.

Jim

Quan em vaig despertar dins de l’Emma, vaig sentir que en Lluc parlava, deia que marxarien de Lummberland perquè el rei deia que no hi cabíem.

Vaig sortir i va haver-hi una petita xerrada  perquè jo els volia acompanyar  i en Lluc no volia que deixés la senyora Quèe.

Al final es va solucionar i aquella nit ja havíem sortit tots de Lummberland.

Autor: Jad Zahri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *