REVISTA INSTITUT MAC. CURS 2012/2013

Aquesta setmana ha sortit la REVISTA MAC del curs 2012/2013. Us animem a llegir-la! Hi trobareu notícies relacionades amb el centre, amb Cornellà i d’interès general. Lectura molt recomanable i estupenda feina de l’alumnat i del professorat encarregat.

Quant a Victòria Hernàndez

Sóc Victòria Hernàndez. Treballo a l'institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat. M'encarrego de la biblioteca escolar. La BE a secundària és un repte i alhora una feina engrescadora. Al centre, tractem de dinamitzar actvitats relacionades amb la lectura.
Aquest article s'ha publicat dins de Portada, Secundària i etiquetat amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *